Arhiva ostalo

arhiva..

U saradnji sa Beogradskim pokretom treceg doba “Dorćolijada” i Klubom penzionera RTS-a, Klub penzionera Masinskog fakulteta (KPMF) organizuje rekreativne časove joge za starije osobe. Časovi će se održavati preko puta Masinskog Fakulteta u Ivankovačkoj ulici broj 6.

Apelujemo na starije članove, koji misle da je za njih suviše kasno da počnu sa jogom, (jer im je naporno da stoje pola sata do sat vremena) da se privremeno uključe u časove joge na stolicama, pa će posle nekoliko meseci vežbanja moći da pređu u grupe koje rade na parteru. Pogledajte kako to izgleda i dobro dosli!

======================================

POŠTOVANI CLANOVI, SARADNICI, PRIJATELJI I POSETIOCI

SREĆNI VAM NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI!

            Neka nas ljubav kroz zivot vodi, Mir božji HRISTOS SE RODI

             ==============================================

(ovako je bilo u Beogradu 01.01.2017. u 24 casa i 01. minuta)

   

Snimak Urednistva websajta dorcolijada.com ispred Skupstine Srbije


        Uskršnja jaja za nas Websajt oslikala Antonija Vujičić - Uredništvo Websajta-           

=====================================================

SLIKARSKA PORODICA SOKOL IZ KOVAČICE ODAZVALA SE POZIVU GLAVNOG I ODGOVORNOG UREDNIKA WEBSAJT-a D. MAKSIMOVIĆA  DA EVOCIRA USPOMENE NA JEDNOG OD PRVIH OSNIVACA SLIKARSKE KOLONIJE NAIVNOG SLIKARSTVA U KOVACICI – JANA SOKOLA.

O SLIKARSKAOJ PORODICI SOKOL, EKSKLUZIVNO ZA WEBSAJT PISE ALŽBETA SOKOL - KĆI JANA SOKOLA I PRILAZE ODABRANE FOTOSE UMETNICKIH SLIKA

Autor: Jan Sokol                         Autor: Alzbeta Sokol            Autor: Katarina Sokol Detaljnije u Odeljku AKTIVNOSTI - Galerija      =======================================================


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
© 2019 Flex. All Rights Reserved. Powered by Aplikko